Gå direkt till innehåll
Ylva Morén, ny vd för Poseidon.
Ylva Morén, ny vd för Poseidon.

Pressmeddelande -

Ylva Morén blir ny vd för Poseidon

Ylva Morén har tidigare arbetat som chef och ledare i både statlig och kommunal förvaltning samt även i rollen som styrelseordförande. Ylva har en gedigen erfarenhet från arbete i kommunledning, senast som kommundirektör i Munkedals kommun.

– Jag har en stark drivkraft i att bidra till att skapa hållbara samhällen och fastnade direkt för Poseidons vision – ”En del av lösningen”. Jag ser fram emot att tillsammans med våra medarbetare, styrelse och samverkansparter fortsätta utveckla visionen, med hyresgäster och stadens invånare i fokus, säger Ylva Morén.

– Vi är otroligt glada att meddela att styrelsen nu beslutat att utnämna Ylva Morén till ny vd för Bostads Poseidon AB. Ylva har en gedigen erfarenhet från olika ledande positioner. Det har varit en lång process men vi är trygga och väldigt nöjda med beslutet, säger Salam Kaskas, styrelseordförande för Poseidon.

Det är ännu inte klart när Ylva tillträder sin nya befattning.

Kontaktperson: Salam Kaskas (S), ordförande Bostads AB Poseidon, 073-936 23 95

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Stadsledningskontoret | City Office - Christina Terfors

Stadsledningskontoret | City Office - Christina Terfors

Presskontakt Kontakta Peter Löwendahl 12 juni- 20 juni Stadsledningskontoret Presstelefon vardagar: 031 368 01 08 SMS: 073 867 42 62 Göteborgs Stad