Gå direkt till innehåll

Sök i nyhetsrummet

Regioner: Göteborg

Max Olsson, lokalpolisområdeschef Göteborg city och Jonas Attenius, kommunstyrelsens ordförande Göteborgs Stad, klippte bandet under invigningen av den nya samverkanslokalen på Drottningtorget. Foto: Sandra Larsson.

Ny samverkanslokal på Drottningtorget ska öka tryggheten och minska brottsligheten i centrala Göteborg

Den 4 september invigdes en ny samverkanslokal på Drottningtorget, en plats som ska stärka samverkan runt trygghets- och brottsförebyggande åtgärder i city. - Lokalen blir ett viktigt nav i vårt gemensamma arbete för att minska brottsligheten och öka tryggheten i centrala Göteborg, säger Anna Lönn Lundbäck, avdelningschef i socialförvaltningen Centrum, Göteborgs Stad.

Samråd om detaljplan för bostäder och förskola m.m. vid Skanstorget är ett av ärendena på stadsbyggnadsnämnden nästa vecka. Bild: Okidoki Arkitekter.

Pressinformation efter stadsbyggnadsnämnd tisdag 27 augusti kl. 11.50

Välkommen till stadsbyggnadsnämndens pressinformation tisdag 27 augusti kl. 11:50. Ärenden vi lyfter på pressinformationen är granskning av detaljplan för blandad stadsbebyggelse vid Almedals fabriker, samråd om detaljplan för bostäder och förskola m.m. vid Skanstorget och samråd om detaljplan för bostäder och handel vid Torslanda Torg. Vill du som journalist medverka behöver du anmäla dig.

Visa mer